Costume de protectie


Dräger ofera un program complet de costume chimice pentru protectie, impermeabile la gaze, lichide sau praf si contra stropirii. In plus oferim o gama larga de accesorii. Pentru fiecare situatie periculoasa avem solutia optima. Functie de toxicitate, de concentratie sau de conditiile de lucru trebuie aleasa configuratia optima a costumului, manusilor, cizmelor si elementelor de etansare, trebuie ales sistemul de respirat optim etc.
Pentru alegerea costumului si a accesoriilor potrivite va rugam sa cereti sprijinul specialistilor nostrii.


Costume Antistropire (Splash suits)

Splash Suits Costumele pentru protectie usoara sunt necesare ori de cate ori o persoana solicita protectia impotriva efectelor daunatoare ale substantelor solide si lichide. In situatii precum vopsitori, manevrarea de substante cu toxicitate redusa, uleiuri, vopsele, deseuri netoxice etc. unde o protectie partiala este suficienta. Totusi daca exista alte pericole (substante chimice lichide si solide toxice) care pot afecta organismul atunci este necesara o protectie completa cu un costum special.


Costume pentru Protectie Chimica

Cand se lucreaza cu substante chimice daunatoare, de toxicitate medie sau mare, sanatatea umana este supusa unui risc ridicat. Calitatea materialelor si design-ul costumelor de protectie sunt specifice conditiilor de lucru fiind functie de toxicitatea si concentratia substantelor chimice ce pot sa apara.
Costume Antigaz cu Suprapresiune de Aer

Costumele Antigaz cu Suprapresiune de Aer sunt costume de protectie chimica proiectate pentru a fi eficiente contra gazelor toxice. Sunt realizate din materiale speciale (Symex si Viton/Butyl), extrem de flexibile, usoare si durabile.
Sunt alimentate cu aer sub presiune si in acest fel se impiedica patrunderea gazelor toxice in interior.
Aceste costume au o conexiune la sistemul de aductiune si o masca faciala aditionala in interior, iar sistemul de aductiune instalat in interior ofera o ventilatie optima. Confortul este sporit si datorita greutatii reduse a unitatii de ventilatie care se conecteaza la o sursa de aer comprimat. Datorita furtunului din interior, costumul are o ventilatie foarte buna, astfel incat nu este nevoie de o masca de respirat separata. Are un fermoar localizat in spatele costumului, protejat chimic, si un vizor ce ofera o vizibilitate excelenta. La ambele modele, versiunea cu cizmele integrate este aprobata conform EN 943-1:2002, tipul 1c (impermeabil la gaze). Versiunea fara cizme (tip 2) nu ofera protectie ermetica la gaze.

AirStar Industry C este un costum de protectie chimica cu aer comprimat conceput dintr-un material Symex extrem de flexibil, usor si rezistent. Materialul Symex are o rezistenta deosebita la roadere impotriva acizilor si lesiei, oferind in acelasi timp un confort impresionant. Foarte util la curatarile cisternelor, rezervoarelor sau boilerelor, curatari generale sau reparatie sau la lucrul cu chimicale. Disponibil in 4 marimi diferite (M, L, XL si XXL).

AirStar PF C, un costum de protectie chimica cu aer comprimat, este conceput dintr-un material Viton/Butyl (PF) extrem de flexibil, cu o rezistenta chimica deosebita. Materialul Viton/Butyl (PF) are o rezistenta chimica si o rezistenta la flacara. Disponibil in 4 marimi diferite (M, L, XL si XXL).


Costume pentru Pompieri

Tempex Austria au o experienta vasta, oferind de 4 decenii costume de protectie profesionale pentru pompieri. Materialele folosite pentru aceste costume sunt de inalta calitate si ofera un grad de siguranta sporit.

Home > Costume de protectie
Costum protectie CPS 5900
Pret: 5.150,00 Lei
Costum protectie CPS 5800
Pret: 4.456,00 Lei
Costum de protectie chimica CPS 7900
Pret variabil
Costum protectie CPS 6800
Pret variabil
Costum protectie CPS 6900
Pret variabil
Costum de protectie chimica CPS 7800
Pret variabil