Echipamente de autosalvare


In situatiile speciale de urgenta precum si in mediile de lucru cu conditii extreme se recomanda un set de salvare eficient si foarte usor de utilizat. Ori de cate ori respiratia este dificila sau chiar pusa in pericol, Draegar va poate oferi solutia ideala.


Echipamente de salvare cu FILTRE

Echipamente de salvare cu FILTRE sunt asemanatoare cu echipamentele pentru operatii normale si pot fi echipate cu cu urmatoarele: masti faciale, semimasti, mustucuri sau huse si diverse filtre dupa caz. Seturile au inclus in interior de regula o masca faciala, care se aseaza confortabil pe fata dotata cu un filtru. Capacitatile filtrului sunt diferite, conform setului.


Echipamente de salvare cu aer comprimat

Echipamentul de salvare cu aer comprimat iti ofera o protectie respiratorie imediata, ori de cate ori este nevoie de o salvare sigura in situatiile periculoase. Sistemul poate fi activat in cateva secunde de la producerea situatiei de urgenta. De regula sistemul de salvare cu aer comprimat este format dintr-o masca, semimasca, cagula etc. cuplata la o butetie cu aer comprimat prin intermediul unui furtun flexibil si a unui reductor.


Echipamente de salvare cu oxigen

Echipamentul de salvare cu oxigen poate fi purtat in mediile in care sunt prezente gaze toxice sau in atmosfera unde oxigenul este deficitar. Ofera o protectie respiratorie imediata, ori de cate ori este nevoie de o salvare sigura in situatiile periculoase. Sistemul poate fi activat in cateva secunde de la producerea situatiei de urgenta. De regula sistemul de salvare este format dintr-o masca, semimasca, cagula etc. cuplata la o sursa de oxigen (butelie, sursa chimica) prin intermediul unui furtun flexibil si a unui reductor.

Home > Echipamente de autosalvare