Echipamente de salvare cu aer comprimat


Echipamentul de salvare cu aer comprimat iti ofera o protectie respiratorie imediata, ori de cate ori este nevoie de o salvare sigura in situatiile periculoase. Sistemul poate fi activat in cateva secunde de la producerea situatiei de urgenta. De regula sistemul de salvare cu aer comprimat este format dintr-o masca, semimasca, cagula etc. cuplata la o butetie cu aer comprimat prin intermediul unui furtun flexibil si a unui reductor.


Saver CF

Aparatura respiratorie de salvare in situatiile de urgenta. Saver CF iti ofera protectie si o salvare simpla, eficienta. Se poate aplica cu un training mimim pentru utilizator. Aparatul foloseste un reductor de presiune autoprotejat, ofera o rata de curgere constanta de aer, la cilindrul de presiune, in timp ce un difusor combinat cu o supapa pentru expirare iti ofera un aer curat in gluga. Saver CF este la un pret rezonabil. Aprobat ca EN1146.
Saver PP

Saver PP este conceputa astfel incat sa-ti ofere siguranta si salvare in medii daunatoare unde respiratia devine dificila sau chiar imposibila. Fiind actionat pneumatic, face ca respiratia sa fie foarte usoara si furnizeaza o rata de curgere consistenta a aerului la cilindrul de presiune. Aparatul este echipat cu masca faciala Panorama Nova si un vizor, oferindu-ti confort, respiratie usoara si o vizibilitate clara. Saver PP este la un pret rezonabil. Aprobat ca EN402.Home > Echipamente de salvare cu aer comprimat