Echipamente de salvare cu FILTRE


Echipamente de salvare cu FILTRE sunt asemanatoare cu echipamentele pentru operatii normale si pot fi echipate cu cu urmatoarele: masti faciale, semimasti, mustucuri sau huse si diverse filtre dupa caz. Seturile au inclus in interior de regula o masca faciala, care se aseaza confortabil pe fata dotata cu un filtru. Capacitatile filtrului sunt diferite, conform setului.


Parat C

Ori de cate ori izbucneste un incendiu, o salvare sigura si rapida poate fi o problema de viata si moarte. Parat C ofera cel putin 15 minute de protectie eficienta impotriva gazelor, vaporilor emisi in timpul incendiului. Parat C este simpla se aseza pe cap oferind o protectie a ochilor cat si o protectie respiratorie, facand posibila salvarea usoara prin fum. Parat C are o singura dimensiune si se poate folosi pentru toate marimile, oferind o protectie eficienta pentru fiecare.


PARAT S

In cele mai multe medii industriale emisia gazelor daunatoare, vaporilor si a prafului este intodeauna un risc. Gluga (capota) industriala de salvare Parat C ofera protectie respiratorie si protectia ochilor impotriva substantelor daunatoare pentru cel putin 15 minute. Parat S este usor de utilizat oferindu-ti posibilitatea de salvare sigura si rapida in situatiile periculoase. Chiar si cei mai nespecializati oameni , purtatorii de ochelari si de barba pot utilize cu usurinta Parat S.


DefendAIR

Protectia si salvare impotriva agentilor chimici, biologici si nucleari. In climatul politic si civil exista posibilitatea aparitiei agentilor biologici, chimici nucleari. O salvare sigura si rapida poate fi o probemla de viata si moarte. DefendAIR ofera cel putin 15 minute de protectie impotriva agentilor chimici, biologici cat si agentilor toxici din mediile chimice. DefendAIR poate fi aplicat in decurs de cateva secunde. Acesta iti ofera o protectie respiratorie, a pielii si o protectie a ochilor. Aprobat pentru gaze lacrimogene si pentru substante impurificatoare, tesat impotriva agentilor chimici. Materialele din care sunt realizate husele (gluga) indeplinesc toate standardele NATO pentru protectia chimica. Interiorul semimastii ofera o etanseitate buna, permitand comunicarea verbala. In timpul expirarii, CO2 este redus prin intermediul unei supape prezente in masca. Ofera protectie chiar si purtatorilor de ochelari, par lung si barba. 5 ani nu necesita intretinere. Produsul este supus licentei de export germane, totusi contactea-za distribiuitori Draeger pentru eventuale informatii.


FSR 990 Filter Self-Rescuer

FSR 990 Filter Self-Rescuer Special conceput pentru minerit, ofera protectie contra CO si a altor gaze toxice.

Home > Echipamente de salvare cu FILTRE