Echipamente de salvare cu oxigen


Echipamentul de salvare cu oxigen poate fi purtat in mediile in care sunt prezente gaze toxice sau in atmosfera unde oxigenul este deficitar. Ofera o protectie respiratorie imediata, ori de cate ori este nevoie de o salvare sigura in situatiile periculoase. Sistemul poate fi activat in cateva secunde de la producerea situatiei de urgenta. De regula sistemul de salvare este format dintr-o masca, semimasca, cagula etc. cuplata la o sursa de oxigen (butelie, sursa chimica) prin intermediul unui furtun flexibil si a unui reductor.


Oxy K 30 HS/HW

Oxy K 30 H face parte din seria Oxy K cu circuit inchis, conceput pentru utilizarea in mediile in care nivelul de oxygen poate fluctua sau acolo unde exista riscul aerului poluant. Aceste aparate sunt usor de operat, cu un training minim pentru utilizator. Un rapid cartus de pornire furnizeaza instantaneu oxigenul de care ai nevoie. Husa aparatului Oxy K 30H ofera protectie pentru: cap, fata , ochi impotriva fumului, caldurii si scanteilor. Aparatul este recomandat chiar si purtatorilor de ochelari. Comunicarea verbala este o componenta importanta pentru parasirea situatiilor periculoase, premise dealtfel de Oxy K 30 H. Este aprobat conform DIN 58639.


Oxy K 30 S

Oxy K 30 S face parte din seria Oxy K cu circuit inchis, conceput pentru utilizarea in mediile in care nivelul de oxigen poate fluctua sau in zone cu aer poluat. Aceste aparate sunt usor de operat, cu un training minim pentru utilizator. O simpla deschidere a mecanismului permite ca si cei mai neexperimentati utilizatori sa il poata folosi cu usurinta in cateva secunde. Un cartus rapid de pornire furnizeaza instantaneu oxigenul de care ai nevoie. Setul este echipat cu un cordon de umar, dealtfel poate fi purtat intr-o punga ingusta. Oxy K 30 S are o durata de viata mai mare de 10 ani. Durata: 30 minute conform EN 401.


Oxy K 50 S

Oxy K 50 S face parte din seria Oxy K cu circuit inchis, conceput pentru utilizarea in mediile in care nivelul de oxigen poate fluctua sau chiar acolo unde exista riscul aerului poluant. Aceste aparate sunt usor de operat, cu un training minim pentru utilizator. O simpla deschidere a mecanismului permite ca si cei mai neexperimentati utilizatori sa il poata folosi cu usurinta in cateva secunde. Un cartus de pornire furnizeaza instantaneu oxigenul de care ai nevoie. Setul este echipat cu un cordon de umar, dealtfel poate fi purtat intr-o punga ingusta. Oxy K 50 S nu necesita intretinere 10 ani. Durata:50 minute conform EN.


Oxyboks

Oxyboks K Conceput pentru autosalvare in mediile in care oxigenul este deficitar sau nivelul de poluare depaseste limita admisa si in mediile in care echipamentele de filtrare nu sunt eficiente. Oxybocks K include un mustiuc pentru gura, o clema pentru nas si hamuri pentru cap care se pot regla. Cartusul de pornire furnizeaza pe cale chimica oxgen in cateva secunde(imediat sau automat). Este ergonomic, usor se poate purta la talie intr-o punga ingusta , fara a deranja in timpul miscarii. Disponibil in varianta portabila sau pentru montat pe perate. Oxyboks K nu necesita intretinere timp de 5-10 ani. Durata de utilizare este de circa 30-50 minute.

Home > Echipamente de salvare cu oxigen