Semimasti


Utilizatorii din industrie, minerit, constructii, au incredere in protectia oferita de seminastile Dräger pentru ca au calitate si fiabilitate la un pret corect. Semimastile Dräger sunt confortabile la purtat, usoare si suple si asigura in acelasi timp cea mai buna protectie impotriva substantelor toxice.
Pentru aceste masti sunt disponibile o gama larga de filtre contra gazelor, vaporilor, particulelor, filtre combinate sau compuse.
Indiferent de domeniul de activitate (perforare, taiere, rabotare, slefuire, sudare, sablare, polizare, vopsire, renovari, curatenie sau salubrizare), iti poti face treaba, iar masca face restul.
Alege doar combinatia semimasca-filtru potrivita!


Semimasti cu 2 filtre

Dezvoltate in stransa colaborare cu utilizatorii industriali din intreaga lume, semimastile din seria Dräger X-plore 3000 stabilesc un nou standard in confort si utilizare. Aceste masti combina perfect confortul cu siguranta si utilizare usoara. Materialele recent dezvoltate si designul practic si modern asigura cel mai inalt nivel de acomodare a utilizatorului. Inovatia curelei asigura o distributie optima a greutatii, creand o inchizatoare sigura pe toata lungimea, fara puncte de presiune - confort garantat.
Semimasti cu un singur filtru

Semimastile cu un singur filtru sunt Dräger X-plore 2100, X-plore 4300 si X-plore 4700.
Masca de protectie X-plore 2100 foloseste filtre 882 (subtiri, cu protectie mare doar pentru praf), in timp ce X-plore 4300 si 4700 au filtre RA sau RD91, cu o gama larga de protectie pentru toate nevoile.Home > Semimasti