Calibrare alcooltest

SKU:CAL
In stoc

Calibrare alcoolteste in service autorizat de producator

238,00 lei
cu TVA

200,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Calibrare alcoolteste Drager, DaTech si Sentech in service autorizat de producatori.

Filip Impex 93 SRL ofera servicii de calibrare aparate alcooltest marca Drager, DaTech si Sentech. Suntem autorizati de partenerii nostri pentru calibrarea oricarui tip de aparat alcooltest,etilotest sau etilometru vandut de catre noi.

Calibrarea alcooltestelor are loc in conditii de siguranta si igiena la sediul nostru din Bucuresti.

Puteti trimite aparatele prin curier, iar calibrarea va fi realizata in termen de 2-5 zile lucratoare in functie de model.

Calibrare vs Etalonare / Certificat de calibrare vs Certificat de etalonare

Calibrarea unui alcooltest se realizeaza intr-un service autorizat de producator si presupune: verificarea alcooltestului cu solutii etalon si aducerea lui in parametrii optimi de functionare, astfel incat sa indice corect alcoolemia. Daca este necesar, se va schimba senzorul aparatului si se vor face si alte reparatii. Aparatul este livrat clientului impreuna cu un Certificat de calibrare.

Etalonarea unui alcooltest se realizeaza intr-un laborator metrologic acreditat de BRML (Biroul Roman de Metrologie Legala), unde aparatul este testat cu solutii etalon. Laboratorul emite un Certificat de etalonare doar daca rezultatele se incadreaza in limitele de acuratete. De aceea, calibrarea in service este necesara intotdeauna inainte de a trimite alcooltestul la laborator. In laboratorul metrologic nu se fac lucrari de service si nu se calibreaza aparate.

Etalonare alcooltestelor se realizeaza de laboratoare metrologice cu care colaboram. Puteti comanda online serviciile de obtinere Certificat de etalonare:

Certificat de etalonare emis de laborator metrologic acreditat de BRML

Certificat de etalonare emis de laboratorul BRML

CAL