Penetrometru fructe (Sclerometru)
499,00 lei
fara TVA
Penetrometrul sau sclerometrul este un aparat conceput pentru masurarea gradului de coacere a fructelor astfel incat producatorii, distribuitorii, procesatorii si vanzatorii de fructe sa poata estima corect cel mai bun moment de recoltare si apoi sa poata verifica starea fructelor pe toata durata depozitarii acestora.
Penetrometrele sunt disponibile in 3 variante, pentru a putea masura corect duritatea diferilor fructe:
GY-1, pentru banane, fructe de padure, cirese, struguri sau altele asemenea
GY-2, pentru caise, piersici, prune, citrice, rosii, pepeni galbeni, pere, mere
GY-3, pentru avocado, pere, mere, nectarine, mango, pepeni verzi, kiwi
Cele 3 modele au domenii de masura diferite (vedeti tabelul alaturat), dar care se suprapun partial, deci unele fructe pot fi testate cu 2 tipuri de aparate
Pachetul contine:
Penetrometrul
Cutie de transport
*Modelul GY-3 este livrat cu 2 capate de penetrare
Caracteristici:
Penetrometru analogic
Nu necesita baterii, costul de utilizare fiind zero
Durabil, din metal solid
Model: |
GY-1 |
GY-2 |
GY-3 cu varf#1 |
GY-3 cu varf# 2 |
Domeniu de masura: |
2-15kg/cm2(x105Pa) |
0.5-4kg/cm2(x105Pa) |
0.5-12kg/cm2(x105Pa) |
1-24kg/cm2(x105Pa) |
Diametru varf.: |
3.5mm |
3.5mm |
8mm |
11mm |
Rezolutie: |
0.1 |
0.02 |
0.1 |
0.2 |
Dimensiuni: |
140*60*30mm |
|||
Greutate: |
0.3kg |
*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.