Penetrometru fructe (Sclerometru)

SKU:
In stoc
593,81 lei
cu TVA

499,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare
Cantitate

local_shipping Livrare in 1-2 zile lucratoare
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Penetrometrul sau sclerometrul este un aparat conceput pentru masurarea gradului de coacere a fructelor astfel incat producatorii, distribuitorii, procesatorii si vanzatorii de fructe sa poata estima corect cel mai bun moment de recoltare si apoi sa poata verifica starea fructelor pe toata durata depozitarii acestora.

Penetrometrele sunt disponibile in 3 variante, pentru a putea masura corect duritatea diferilor fructe:

GY-1, pentru banane, fructe de padure, cirese, struguri sau altele asemenea

GY-2, pentru caise, piersici, prune, citrice, rosii, pepeni galbeni, pere, mere

GY-3, pentru avocado, pere, mere, nectarine, mango, pepeni verzi, kiwi

Cele 3 modele au domenii de masura diferite (vedeti tabelul alaturat), dar care se suprapun partial, deci unele fructe pot fi testate cu 2 tipuri de aparate

Pachetul contine:

Penetrometrul

Cutie de transport

*Modelul GY-3 este livrat cu 2 capate de penetrare

 

Caracteristici:

Penetrometru analogic

Nu necesita baterii, costul de utilizare fiind zero

Durabil, din metal solid

Model:

GY-1

GY-2

GY-3 cu varf#1

GY-3 cu varf# 2

Domeniu de masura:

2-15kg/cm2(x105Pa)

0.5-4kg/cm2(x105Pa)

0.5-12kg/cm2(x105Pa)

1-24kg/cm2(x105Pa)

Diametru varf.:

3.5mm

3.5mm

8mm

11mm

Rezolutie:

0.1

0.02

0.1

0.2

Dimensiuni:

140*60*30mm

Greutate:

0.3kg

 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.