CEM 

Sentech

Da Tech

Testo

Dräger 

Dräger este o companie cu rol de lider internaţional în domeniile tehnologiei medicale şi al celei de securitate. Produsele, serviciile şi sistemele lor inovative protejează, susţin şi salvează vieţi omeneşti. Din anul 1889, oameni din spitale, din industriile prelucrătoare, din minerit, din sectorul protecţiei contra incendiilor şi al serviciilor de urgenţă au avut încredere în compania Dräger. Pe lângă faptul că au ca obiectiv o calitate maximă, precum şi implementarea unor interfeţe comune pentru produsele lor, compania Dräger îşi concentrează de asemenea atenţia asupra protecţiei mediului şi a resurselor noastre naturale.

High-Tech cu o notă umană, o cultură tehnologică derivând din tradiţie, inovaţii de concepţie proprie, o viziune unitară pentru locaţiile situate pe întregul glob: Dräger. Tehnologie în slujba vieţii.

Ca lider internaţional în tehnologia medicală şi de securitate, compania Dräger dezvoltă echipamente şi soluţii inovative în care au încredere oamenii din orice colţ al lumii când sunt în pericol vieţi umane. În instalaţii clinice, servicii industriale, miniere sau pentru situaţii de urgenţă, produsele Dräger protejează, susţin şi salvează vieţi.

“Tehnologie în slujba vieţii” înseamnă mai mult decât o simplă garantare a excelenţei tehnice. Înseamnă asumarea răspunderii pentru viaţa celor care folosesc produsele lor şi care depind de acestea. Tehnologia în slujba vieţii este atât principiul conducător, cât şi provocarea principală la care se refera pentru a obţine inspiraţie şi motivare. Nu tehnologie de dragul tehnologiei. Nu tehnologie în vid. Tehnologie în slujba vieţii.

Compania Dräger are pe plan global aproape 11.000 angajaţi şi este prezentă în peste 190 ţări. Grupul are reprezentanţe de desfacere şi organizaţii de service în peste 40 de ţări. Unităţile de dezvoltare şi de producţie Dräger se găsesc în Germania, Marea Britanie, Suedia, Africa de Sud, Statele Unite şi China.