Ochelari de protectie Dräger X-pect 8515 goggle PC (Set 6 buc.)

SKU:R58271
Out of stock

Ochelarii de protectie tip goggle 8515 au o greutate redusa (doar 86 de grame) si ofera utilizatorului un nivel de confort si protectie de incredere. Cu lentila din acetat si o inalta protectie in fata chimicalelor, X-pect 8510 pot fi purtati si cu ochelari de vedere. Sunt foarte robusti si complet etansi (fara ventilatie), oferind protectie impotriva aerosolilor, lichidelor si prafului, asigurand de asemenea cea mai buna potrivire pentru purtator. 

301,07 lei
cu TVA

253,00 lei
fara TVA

access_time Ajunge la tine in 24-48 de ore
Cantitate

local_shipping Livrare in 24-48h
swap_horiz Retur garantat in 14 zile
credit_card Plata si cu card bancar

Acesti ochelari sunt ideali pentru medii chimice, personal de urgenţă, purtatorii de lentile de prescripţie, industria petrochimică, laboratoare si medii farmaceutice.

Ochelarii de protectie tip goggle 8515 au o greutate redusa (doar 86 de grame) si ofera utilizatorului un nivel de confort si protectie de incredere. Cu lentila din acetat si o inalta protectie in fata chimicalelor, X-pect 8510 pot fi purtati si cu ochelari de vedere. Sunt foarte robusti si complet etansi (fara ventilatie), oferind protectie impotriva aerosolilor, lichidelor si prafului, asigurand de asemenea cea mai buna potrivire pentru purtator. Sunt adecvati pentru un numar mare de aplicatii in care sunt necesari ochelarii de protectie versatili si confortabili. Forma aerodinamica a lentilelor permite o vizibilitate de 180°, fara distorsiune. Banda elastica de fixare este usor ajustabila datorita unui mecanism cu pivot de atasare a benzii.

Ochelarii de protectie X-pect 8510 ofera cea mai mare protectie UV disponibila si cea mai buna clasa optica (clasa 1) pentru lucru continuu, fiind certificati conform EN 166:2001. Sunt perfecti pentru a fi utilizati in combinatie cu mastile Drager seria X-plore 1300, seria X-plore 1700, seria X-plore 3300, seria X-plore 4300. 

 

 

Pretul este pentru un set de 6 bucati.

 


*POZELE PRODUSELOR SUNT CU TITLU DE PREZENTARE . POT EXISTA DIFERENTE INTRE FOTOGRAFIA DE PREZENTARE SI PRODUSUL REAL.

R58271